.geo-summary{display:grid;grid-template-columns:1fr 1fr;gap:55px;max-width:1000px}.geo-summary p,.geo-region p:not(.eyebrow){font-size:14px;line-height:1.9;color:var(--muted)}.geo-links{margin-top:30px}.geo-links a{padding:9px 14px;font-size:12px;border:1px solid var(--line)}.geo-links a:hover{background:var(--green);color:var(--paper)}.geo-regions{background:#e9e5da}.geo-region{display:grid;grid-template-columns:1fr 1.2fr;gap:70px;padding:45px 0;border-top:1px solid var(--line);scroll-margin-top:110px}.geo-region:first-child{padding-top:0;border:0}.geo-region:last-child{padding-bottom:0}.geo-region h2{font-size:43px;line-height:1.15;letter-spacing:-.04em}.geo-region .text-link{margin-top:15px}.geo-home-link{margin-top:20px}.geo-home-region-list{margin-top:22px}@media(max-width:720px){body[data-page="einsatzgebiete"] .page-intro h1{font-size:42px}.geo-summary,.geo-region{grid-template-columns:1fr;gap:20px}.geo-summary p,.geo-region p:not(.eyebrow){font-size:14px}.geo-region{padding:33px 0;scroll-margin-top:90px}.geo-region h2{font-size:34px}.geo-links a{font-size:11px}.geo-region .text-link{font-size:12px}.topline .container>span:last-child{font-size:7px}}
